© 1999-2024 Jørgen Grandt, Århus

Opdateret
2015

 

 

Lergravsparkens Skole

 

 

Lergravsparkens Skole er navnet på tilsammen Østrigsgades Skoles såvel store som lille skole i hhv. Østrigsgade og Ungarnsgade - og Sundpark Skole i Wittenberggade. I 2300 København S.
   Sammenlægningen af skolerne skete efter en diskutabel politisk beslutningsproces i Københavns Borgerrepræsentation i 2007. Den trådte i kraft med skoleårets begyndelse i august 2008.
   30. august 2008 fik den nye fællesskole officielt sit navn Lergravsparkens Skole. Den er opkaldt dels efter den nærliggende park og metrostation, dels efter Sundpark Skoles oprindelige navn Lergravsvejens Skole.

Østrigsgades Skole er fra 1906, Sundpark fra 1918. Læs meget mere om Østrigsgades store og lille Skole og en del om Sundpark Skole via disse to fotolink:


Østrigsgades Skole

Sundpark Skole


Begge de gamle skoler vil hver for sig beholde deres navn fra før 2008 - altså her på grandts.dk. Såvel som i de flestes bevidsthed. Dobbeltskolens egen hjemmeside har denne kryptiske adresse
www.lps.kk.dk/
 

Genvej til min webportal om Østrigsgades Skole

Genvej til mine websider om Sundpark Skole

Se også, hvad Københavns Stadsarkiv har bogført
om skolen/skolerne. Klik her!

 


 


Et klik her bringer dig frem (eller tilbage) til den nye fællesskoles helt groteske og deprimerende måde at stave og formulere sig på på den nye proffe hjemmeside!

En enkelt af sitets kortfattede tekstsider har jeg kommenteret herunder. Klik på dem. De åbner i nye vinduer, så de er nemmere at sammenholde:

 

 

Genvej til 'fællesforsiden' med skolerne i Sundbyøster og -vester

 

Hjem til forsiden


Tæller for hele webstedet

 

© 1999-2024 Jørgen Grandt, Århus